Elektriciteit
Verlichting
contact
Home
Elektriciteit
Verlichting
Webshop
Over ons
contact
Menu

Ervaring, enthousiasme, vriendelijkheid en vakkundigheid, de grootste troeven van onze elektriciens en van ons bedrijf !

Domotica hoeft niet duur te zijn

Wij zijn gespecialiseerd in
 • KNX

 

Met domotica kan u o.a.:

 

 • Diverse verlichtingen samen aan- of uitschakelen
 • Uw aanwezigheid simuleren bij vakantie of afwezigheid
 • uw rolluiken, screens, zonnewering centraal bedienen en op bepaalde tijdstippen automatisch open en dicht te laten gaan
 • Toestellen op bepaalde uren laten werken
 • Paniekknop
 • Alles aan/uit functie bij het verlaten van de woning
 • tijdschakelingen 
 • sferen creëren met of zonder dimmers
 • verlichting laten schakelen wanneer bel gaat of als het alarm afgaat
 • ....

Domotica is er reeds vanaf EUR 2000   

Waarom KNX?

KNX is de wereldwijde STANDAARD voor woning- en gebouwcontrole. Dit omvat het sturen van onder andere verlichting, zonwering, verwarming, ventilatie, airconditioning, beveiliging, persoonlijke alarmering, watercontrole, energiebeheer en energiemeters, telecommunicatie en consumentenelektronica.

KNX is de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole met een fabrikant- en productonafhankelijke ingebruiksstellingstool (ETS).

U hoeft niet te vrezen dat u binnen een paar jaar uw systeem moet ombouwen omdat de fabrikant failliet is of omdat het onderdeel niet meer gemaakt wordt.  Wereldwijd zijn er vele fabrikanten en verdelers die aan u onderdelen kunnen leveren zodat u verder kan met uw KNX systeem.  Momenteel bevat de lijst 405 fabrikanten.

MEER INFO OVER KNX

 

                                                                                                
Indien u overtuigd bent van KNX en wenst te starten met een beperkt budget om enkel de verlichting en enkele stopcontacten te sturen, is deze oplossing de juiste keuze.

Fotoscenario’s
KNX Comfort biedt 4 belangrijke fotoscenario’s (‘opstaan’, ‘gaan slapen’, ‘verlaten woning’ en ‘thuiskomen’) die u toelaten om op een comfortabele manier energie te besparen (een fotoscenario omvat alle verlichting en bepaalde stopcontacten in de woning). Het programmeren van deze fotoscenario’s gebeurt via het aanraakscherm en is even eenvoudig als een foto nemen.

Bewegingsmelders
Om het comfort nog te verhogen zijn er ook bewegingsmelders voorzien om de verlichting van de inkomhal, het toilet en de berging automatisch te sturen. Deze bewegingsmelders werken anders wanneer het scenario ‘gaan slapen’ actief is. Ze gaan dan bij beweging niet de normale verlichting, maar de nachtverlichting aansturen. Een nachtelijk toiletbezoek wordt dan veel aangenamer omdat de nachtverlichting een veel zwakkere lichtbron kan zijn (bv. LED verlichting op 20cm boven de vloer).

Bediening op afstand
Waar u ook bent, u kunt uw woning bedienen via de Z41 app. Deze maakt verbinding met het touch panel en zo kunt u met uw iPhone het scherm volledig overnemen.
Fabrieksstraat 1A
3980 Tessenderlo
Tel. 013/67 70 07
info@evibvba.be